Zeljko d.o.o.
Ivana Matetić Ronjgova 113,
10000 Zagreb
tel: 01/6398-473    fax: 01/3099-537
e-mail: zeljko.gis@gmail.com

   NASLOVNA
   O NAMA
   WEB - GIS PROJEKTI
   KONTAKT

O nama

Zeljko d.o.o. je tvrtka za zastupanje i trgovinu sa stopostotnim udjelom privatnog kapitala. Djeluje od 1991. godine, sa stalnom tendecijom rasta i razvoja kvalitete usluga, ponuđenih rješenja, te obučenosti djelatnika.

Zeljko d.o.o. danas zapošljava 14 djetnika, te još 20-ak vanjskih suradnika, stručnjaka u svom području. Od struka pokrivamo područje arhitekture, građevine, geodezije, strojarstva i elektrotehnike. Ulažući u obrazovanje i dodatna usavršavanja, nastojimo biti i ostati kvalitetni i usko specijalizirani u djelatnosti kojom se bavimo.

U svojim radovima naš tim, visokokvalificiranih i iskusnih stručnjaka, pokriva sve potrebe razvoja i implementacije Web GIS rješenja, CAD i GIS managementa kao i instalacije i tehničke podrške Autodesk i Hewlett-Packard proizvoda.

Cilj nam je svake godine svoj položaj na tržištu dodatno utvrditi i to tržišnom usmjerenošću, kvalitetom, modernizacijom, poštivanjem rokova izvođenja, te povećanjem produktivnosti, što Zeljko d.o.o. iz godine u godinu planira i ostvaruje iz zadanih si ciljeva.

Danas raspolažemo najmodernijom tehnologijom (Autodesk, Z-info, Archibus, ArchiFM programska rješenja), opremom (Hewlett-Packard, Epson, NEC, Sony) i stručnim kadrom tako da smo u mogućnosti sa sigurnošću konkurirati za svaki projekt Web-GIS, CA FM, CAD & GIS managementa i implementacije HP opreme u poslovanje korisničkih tvrtki, te ga realizirati kvalitetno i u ugovorenom roku.